etc
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
etc

Server De Counter-Strike 1.6 No Lag // No Codatzi // Go Go Go

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

inpotriva lui sergent>pit!!!

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Corl3on3

Corl3on3

Data de înscriere : 06/03/2008

inpotriva lui sergent>pit!!! Empty
MesajSubiect: inpotriva lui sergent>pit!!!   inpotriva lui sergent>pit!!! Icon_minitimeLun Mar 24, 2008 6:41 pm

sergent>pit schimba harta cum si cand vrea el,fara sa se voteze sau cv Mad Mad Mad
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: inpotriva lui sergent>pit!!!   inpotriva lui sergent>pit!!! Icon_minitimeLun Mar 24, 2008 6:49 pm

Numele meu este sisi......si vreau.....sa tin sa te anunt....ca sergent>pit schimba harta cand vrea el fara sa dea vot sau ceva nu zice nimik ! ! a scchimbato de 2 ori prima oara nu am zis nimik dar a daua oara Mad Mad :xdeci sper sa se rezzlove totul..... ! ! !
Sus In jos
speedy

speedy

Data de înscriere : 18/02/2008
Varsta : 36
Localizare : Hunedoara Uricani Muncii 29/54

MesajSubiect: Re: inpotriva lui sergent>pit!!!   inpotriva lui sergent>pit!!! Icon_minitimeLun Mar 24, 2008 9:29 pm

momentan voi vb eu cu pit ..abia sia reluat adminu ..trebe sai dau si lui instructie cu noile reguli ...vedem!

P.S acest subiect este inchis ....pentru a posta alti admini faceti un nou post!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: inpotriva lui sergent>pit!!!   inpotriva lui sergent>pit!!! Icon_minitime

Sus In jos

inpotriva lui sergent>pit!!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
etc :: Reclamatii Admini-
Mergi direct la: