etc
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
etc

Server De Counter-Strike 1.6 No Lag // No Codatzi // Go Go Go

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

RECLAMATIE IMPORTIVA LUI ALIFIE

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
C&C

C&C

Data de înscriere : 08/06/2008
Varsta : 31

RECLAMATIE IMPORTIVA LUI ALIFIE Empty
MesajSubiect: RECLAMATIE IMPORTIVA LUI ALIFIE   RECLAMATIE IMPORTIVA LUI ALIFIE Icon_minitimeDum Iun 08, 2008 4:38 pm

e un admin BUUUUT ! pe server erau 2 codatzi ...1 dj]news -tragea prin totzi peretzii ..wall aim tot ce se putea avea.....i`am spus lui alfifie..Uitete si u la djnews ala.....nik..de 3 ori i`am spus....shy mi`a dat bann..

Cer inlocuirea lui cu un ADMIN COMPETENT
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 07/02/2008

MesajSubiect: Re: RECLAMATIE IMPORTIVA LUI ALIFIE   RECLAMATIE IMPORTIVA LUI ALIFIE Icon_minitimeVin Iun 13, 2008 11:47 am

Nu ai tu cum sa ceri inlocuirea lui... poate doar propui ideea sa il inlocuim... ca nu facem tot`ul la cererea jucatorilor.. daca jucatori vor sa stam in cam noi nu stam ... intelegi... deci invatza sa te exprimi un piq,....

P.S. o sa luam masuri impotriva lui

Semnat MaChe
Sus In jos
https://sdnsiaujndad.forumgratuit.ro
C&C

C&C

Data de înscriere : 08/06/2008
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: RECLAMATIE IMPORTIVA LUI ALIFIE   RECLAMATIE IMPORTIVA LUI ALIFIE Icon_minitimeVin Iun 13, 2008 1:16 pm

Oky .Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: RECLAMATIE IMPORTIVA LUI ALIFIE   RECLAMATIE IMPORTIVA LUI ALIFIE Icon_minitime

Sus In jos

RECLAMATIE IMPORTIVA LUI ALIFIE
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Impotriva lui Alifie.....
» Aici postezi daca ai vreo reclamatie impotriva unui admin!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
etc :: Reclamatii Admini-
Mergi direct la: