etc
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
etc

Server De Counter-Strike 1.6 No Lag // No Codatzi // Go Go Go

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sn00p/// MERITA SUSPEND !!!!!!

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
^S!si^

^S!si^

Data de înscriere : 14/06/2008
Varsta : 32

Sn00p/// MERITA SUSPEND !!!!!! Empty
MesajSubiect: Sn00p/// MERITA SUSPEND !!!!!!   Sn00p/// MERITA SUSPEND !!!!!! Icon_minitimeSam Iun 14, 2008 6:48 pm

Buna numele meu e sisi eram pe server jucam....eram mai multi admini....eu faceam tot kick ,banip..iar restu adminilr care erau online printre care era si Sn00p/// nu facea nimik..juca ca un simplu player....eu am am schimbat harta pe awp_dust pt ca efectiv nu faceam fata....dupa aceea banuiesc ca spy a schimbat harta pe cs_assult pt ca plecau oameni... asa...joc ce joc pe assault si Sn00p schimba harta ...Deci sper sa se rezolve Situatia.multumes anticipat . jocolor jocolor king king
Sus In jos
speedy

speedy

Data de înscriere : 18/02/2008
Varsta : 36
Localizare : Hunedoara Uricani Muncii 29/54

Sn00p/// MERITA SUSPEND !!!!!! Empty
MesajSubiect: Re: Sn00p/// MERITA SUSPEND !!!!!!   Sn00p/// MERITA SUSPEND !!!!!! Icon_minitimeSam Iun 14, 2008 6:59 pm

da..am prins si eu faza si am vazut o .....snoop// a fost avertizat si de mine ...si pentru schimbare de harta ...anapoda ..suspend 4 zile la admin ! am zis ..s i o sa ma si ocup ..de aiz incep suspendurile la admini care mai dua ban la codati si fara sa verfice temeinic..prera multe greseli se fac
Sus In jos

Sn00p/// MERITA SUSPEND !!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» spiritu merita suspend
» sno0p/// merita din nou suspend !!!!!
» suspend la maxim
» Dai suspend in crucea masi !!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
etc :: Reclamatii Admini-