etc
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
etc

Server De Counter-Strike 1.6 No Lag // No Codatzi // Go Go Go

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cererea De Admin !! :*

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
BoAnTa

Data de înscriere : 03/07/2008

Cererea De Admin !! :* Empty
MesajSubiect: Cererea De Admin !! :*   Cererea De Admin !! :* Icon_minitimeVin Iul 04, 2008 10:10 pm

Numele care il am pe Counter-Strike este BoAnTa !!!

Buna eu sunt Boanta Florin . Ip meu este 192.168.2.56 . Doresc acest admin deoarece : 1. De obicei can serverul este aproape full si admini On : 0 Sunt foarte multi codati !! 2.Imi place serverul si as vrea sa am admin !! 3.Vreau sa fac parte printre voi !!.
Am 17 ani si jumatate !! .

Vreau amin "Pe MoCa" ca noi suntem romani !!!

[P.S] Am fost BanaT o singura data pentru ca am folosit Un nick Vulgar : -> Mother-Fucker <- Si imi cer scuze !!

Va multumesc !! SpeeDy Iao In Serios ,Nuss persoana importanta dar as vrea amdin te rog !!
Sus In jos
speedy

speedy

Data de înscriere : 18/02/2008
Varsta : 36
Localizare : Hunedoara Uricani Muncii 29/54

Cererea De Admin !! :* Empty
MesajSubiect: Re: Cererea De Admin !! :*   Cererea De Admin !! :* Icon_minitimeLun Sept 08, 2008 1:00 pm

buna cererea ..acum raspund si tie ..ce o sa raspuind la toti ...pe 16 ...vine plata adminelor ....daca nu adun numarul dorit de mine de admine ..voi completa cu admine ^^moca^^...eu zic sa asteptat i..asa cum am si scris in regulament ....adminele moca ...mai rar...
Sus In jos

Cererea De Admin !! :*
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pt admin!
» Un admin daca se poate
» Sn|P3r ... Va rog un admin
» Doresc si eu un admin
» Cerere Admin !!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum